Kosten loodgieter

Op deze pagina leggen wij u uit hoe de kosten van een loodgieter en zijn opgebouwd en hoe u een voordelige loodgieter kan inhuren per dag of per uur.

kosten loodgieters

Wanneer een opdracht meer tijd vergt dan in eerste instantie gedacht, is het vervelend wanneer u meer geld moet betalen.

Nog vervelender wordt dit, wanneer u wordt geconfronteerd met een hoog uurtarief van een loodgieter.

Dat is toch niet de manier waarop u gebruik wilt maken van de diensten van een loodgietersbedrijf? Gelukkig hoeft u hier bij ons niet bang voor te zijn.

Naast dat wij u scherpe uurtarieven bieden ( de kosten loodgieter), kunnen wij ook duidelijke prijsafspraken met u maken over de werkuren en deze op papier vastleggen.

Kosten per uur of per klus

Een goedkope loodgieter wordt normaal gesproken of dit nu in een bestaande woning of nieuwbouw woning is per uur betaald, met een gemiddeld uurtarief tussen de €25 en €35 per uur.

In sommige gevallen worden er ook vaste prijzen per klus afgesproken. Bij ons is het beide mogelijk, het is maar net wat u als klant liever heeft.

Als u dit aangeeft in uw offerte zullen we daar uiteraard rekening mee houden. In de meeste gevallen zullen de onderstaande handelingen door een loodgieter per uur worden volbracht.

  • Wc ontstoppen
  • Lekkage opsporen
  • Ontstoppen gootsteen

Als er een vaste prijsafspraak wordt gemaakt is dit vaak voor de wat grotere verbouwing klussen.

Denkt u hierbij aan:

Wilt u nu exact weten wat de gemiddelde kosten berekening is voor het laten uitvoeren van uw klus? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang snel een scherpe prijsindicatie van onze loodgieter!

Hoe worden de prijzen berekend?

De kosten van een loodgieter die berekend kunnen worden hangen sterk af van de werkzaamheden die verricht moeten worden. Ook het aantal kilometers wat afgereden word naar een klus is een belangrijk aspect.

De kosten van een gemiddelde loodgieter liggen tussen de 25 en 35 euro per uur, dit is een gemiddelde prijs voor het uurtarief.

Een loodgieter kan naast het uurtarief ook de voorrijkosten berekenen dit gaat per 10 cent per kilometer. Ook kan het zijn dat het loodgietersbedrijf standaard voorrijkosten berekend.

De gemiddelde prijs hiervan ligt rond de 25 euro afhankelijk van het aantal km wat er gereden moet worden.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die vaak door de vakman per uur worden uitgevoerd zijn: Een douchebak plaatsen of het plaatsen van een douchescherm de kleinere klussen dus.

Maar een loodgieter is bij een complete verbouwing van u woning natuurlijk onmisbaar. Denkt u maar eens aan de badkamer en alle sanitaire voorzieningen.

Ook de aanleg van gas en de wateraansluitingen worden door een loodgietersbedrijf verzorgt.

Een loodgieter kan ook een klus in zijn geheel aannemen en u een vaste prijs aanbieden. De werkzaamheden die dan het meest worden uitgevoerd zijn bijvoorbeeld een daklekkage oplossen of een nieuwe cv-ketel laten plaatsen.

Spoed klus of niet?

Heeft u nu met spoed een loodgieter nodig dan kan dit uiteraard een invloed hebben op de totaal prijs. Mocht u last hebben van een lekkage dan wilt u uiteraard met spoed een loodgieter inschakelen.

Houd er wel rekening mee dat een loodgieter dan iet meer berekend dan het normale tarief.

Een klein loodgietersbedrijf met 1 of twee loodgieters is altijd voordeliger in te huren dan u bij een groot bedrijf aanklopt.

Hierbij komt ook nog eens de weekend tarieven die vele malen lager liggen bij een kleiner bedrijf. Wij geven hier onderstaand uw 3 goede bespaar tips om zo de kosten van een loodgieter te kunnen drukken:

  • Kies voor een loodgieter bij u uit de buurt
  • Bied hulp aan zodat u wat werk uit de loodgieters zijn handen wegneemt
  • Kies niet meteen voor de eerste beste loodgieter en vergelijk een paar offertes

Omdat wij werken met een eigen team aan vakmensen in vast dienstverband, ontvangen zij allemaal een vast salaris.

Hiervan profiteert u in de vorm van een laag uurtarief loodgieter. Kwaliteit, service maar ook goede afspraken staan bij ons hoog in het vaandel.

Bij de Loodgieter-Expert betaalt u nooit te veel. Niet voor het uurtarief maar ook niet voor de materialen.

Waarom zo goedkoop?

Waarom is onze loodgieter zo goedkoop? De reden voor de lage kosten die wij berekenen is het feit dat wij perfect werken en dus eigenlijk nooit terug hoeven te komen op een klus omdat we iets verkeerd hebben gedaan.

Dit is direct de reden dat wij tegen een zeer scherp tarief kunnen werken.

Tevens garandeert dit u van kwaliteit werk. Uiteraard krijgt u wel een goede garantie op het werk dat onze loodgieters uitvoeren. Dus wilt u een goedkope loodgieter inschakelen?

Kies dan voor de Loodgieter-Expert.

Amsterdamse loddgieter

Loodgieter kosten betaalbaar!

Wilt u profiteren van de laagste kosten van een loodgieter of kennis en kunde van een ervaren en erkend loodgietersbedrijf, maar wilt u niet vastzitten aan een hoog uurtarief?

Dan zijn wij uw partij. Neem contact met ons op voor meer informatie of het stellen van uw vragen. Wij helpen u graag verder.

Ook voor het direct aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht.

Gebruik hiervoor het online formulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een zeer concurrerend voorstel inclusief onze lage kosten.

Profiteer van een interessant uurtarief  bij ons.

Loodgieter Expert
Loodgieter Expert
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!