Uurloon loodgieter

Afhankelijk van het soort loodgieterswerk, wordt het gemiddelde uurloon van een loodgieter bepaald.

Natuurlijk is dit voor iedere loodgieter en bij ieder loodgietersbedrijf anders.

kosten loodgieters

U wilt kunnen vertrouwen op de diensten van een erkende loodgieter maar tegelijkertijd wilt u ook niet te veel betalen voor deze diensten.

Dan bent u bij de Loodgieter-Expert aan het juiste adres. Wij werken voor een laag uurloon maar zijn uiteraard heel scherp op de kwaliteit die we leveren.

Er zijn gemiddelde uurlonen van loodgieters in Nederland. Maar een loodgieter laat zich niet altijd per uur betalen, vaak ook rekent hij een vaste prijs voor een bepaalde klus die uitgevoerd moet worden.

Vaak heeft hij dan wel ingeschat hoeveel uur de klus ongeveer kost en berekent hij op basis daarvan wat de prijs ongeveer moet zijn.

De kosten van een loodgieter per uur

Bij de Loodgieter-Expert werken de loodgieters in loondienst. Omdat wij hen een vast salaris betalen, zijn wij niet afhankelijk van ingewikkelde uren- of loonconstructies. Hierdoor is het uurloon loodgieter dat u bij ons betaalt zeer interessant.

De gemiddelde kosten van een loodgieter liggen tussen de €25 en €30 per uur, maar omdat wij graag interessant voor de klant zijn kunt u bij ons loodgieters inschakelen voor een lagere prijs.

Vraag simpelweg een offerte aan bij de loodgieter expert en laat u prettig verrassen door onze zeer interessante tarieven.

Naast erkende kwaliteit kunnen wij onze diensten ook scherp aanbieden. Dit verschaft ons een sterke concurrentiepositie en u hebt de mogelijkheid om niet langer te hoeven kiezen tussen kwaliteit en lage kosten.

Uurloon loodgieter afhankelijk van de klus

Natuurlijk moet er niet alleen per uur betaald worden. Een loodgieter heeft meestal ook bepaalde onderdelen en apparatuur nodig om een klus goed uit te kunnen voeren.

De kosten die gemaakt worden voor onderdelen en apparatuur worden natuurlijk ook door berekend aan de klant.

Om een duidelijk beeld te krijgen van de prijs die u moet betalen voor een bepaalde klus zoals het vervangen van een cv ketel is het dan ook verstandig om een offerte aan te vragen voor de klus die bij u uitgevoerd moet worden.

Waar u in ieder geval wel rekening mee kunt houden zijn de kosten voor;

 • Materiaalkosten
 • Voorrijkosten
 • Vast uurtarief

Spoedklus?

Heeft u met spoed een loodgieter of installateur nodig? Voor het verhelpen van een daklekkage of kapotte waterleiding? Het tarief van een loodgieter zal in het geval van spoed iets duurder wezen dan het oorspronkelijke tarief.

U kunt er van uit gaan dat de prijzen 25% hoger zullen liggen dan het normale uurtarief. Daar in tegen staat de vakman binnen een zeer korte tijd op de stoep om u van uw problemen te verhelpen.

Gespecificeerd uurloon loodgieter

Bent u benieuwd naar de prijs van het uurloon loodgieter? Vraag dan geheel vrijblijvend online een offerte aan en wij reageren zo snel mogelijk met een interessant aanbod.

In ons voorstel ziet u direct een specificatie van de werkzaamheden en tijd. U zult zien dat uitstekende kwaliteit en eerlijke prijzen bij ons hand in hand gaan. De offerte zal als volgt worden opgesteld;

 • Uurtarief
 • Materiaalkosten
 • Planning
 • BTW
 • Voorrijkosten

Welke prijs bij welke klus?

We zullen u hier een gemiddeld overzicht laten zien van verschillende loodgietersklussen en de prijzen die hiervoor berekend worden door een zelfstandige loodgieter:

 • Badkamer laten installeren: De gemiddelde kosten om een standaard badkamer te laten installeren liggen tussen de €1200,- en  €2900,-
 • Daklekkage verhelpen met spoed: Bij een spoed klus moet al snel rekening worden gehouden met een kostentarief van €40,- per uur.
 • Rioolverstopping verhelpen: De prijs van het verhelpen van een verstopping aan uw riool varieert tussen de €150,- en €600,-
 • Cv-ketel laten vervangen door een loodgieter: Het vervangen van een cv-ketel is afhankelijk van welke soort verwarmingsketel u kiest. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Goedkope loodgieter uit Amsterdam inhuren

Voor een betaalbare ( goedkope ) loodgieter uit de regio van Amsterdam kunt u ten alle tijden een beroep doen op de Loodgieter-Expert uit Amsterdam.

Wij krijgen regelmatig de vraag of ons bedrijf alleen maar in de stad Amsterdam werkt, maar dat is natuurlijk niet het geval.

Wij werken landelijk en komen van de grootste steden tot aan de kleinste dorpjes.

Als u uw loodgietersklus redelijk goedkoop wilt laten uitvoeren dan kunt u een beroep doen op een van onze loodgieters.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor u werkzaamheden en wij komen met een zeer scherpe prijsindicatie binnen 2 dagen.

Loodgieter Expert
Loodgieter Expert
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!