loodgieter rotterdamWelkom bij de Loodgieter-Expert. Allereerst … fijn dat u onze website bezoekt. U woont in Rotterdam of in de directe omgeving en bent op zoek naar een loodgieter.

Nu kunnen wij uiteraard zeggen …. stop maar met zoeken, maar laten wij u eerst iets meer over ons bedrijf vertellen.

Keurmerken

Ons loodgietersbedrijf uit Rotterdam is officieel erkend en in het bezit van meerdere keurmerken. Zo werken wij met een eigen team aan goed opgeleide en gediplomeerde loodgieters (bij ons in loondienst) die hun vak verstaan.

Middels constante bijscholing en het volgen van cursussen zorgen wij ervoor dat al ons personeel altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken.

Zo weet u als klant zeker dat u met een bonafide bedrijf in zee gaat.

Loodgieter inhuren?

Uiteraard weten wij niet wat de reden van uw zoektocht naar een loodgieter is maar wat kunnen wij allemaal voor u betekenen?

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit; het oplossen van verstoppingen, afvoer aanleggen, onderhouden van cv installaties en het aanleggen van nieuw leidingwerk.

Ons loodgietersbedrijf heeft in Rotterdam al bergen werk verzet op loodgietersgebied dus wij zijn zeker geen onbekende.

Wij adviseren onze bezoekers op onze website altijd om meerdere offertes bij verschillende bedrijven aan te vragen. Alleen op deze manier kunt u echt vergelijken.

Overal in Rotterdam inzetbaar

Of u nu een nieuwe cv installatie nodig of dat er waterleidingen aangelegd moeten worden. De erkende loodgieters van de Loodgieter-Expert kunnen al deze klussen goed uitvoeren.

Zo werken we in Rotterdam Zuid, Kralingen, in het centrum van Rotterdam, de haven en ook in west. Als u met spoed een loodgieter nodig heeft in 1 van deze gebieden vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel ons simpel op.

Kosten van loodgieter in Rotterdam

De prijs voor onze service is vergeleken met andere loodgieters in de regio erg laag. Zo werken wij als loodgieter in Rotterdam als 1 van de weinige zonder voorrijkosten.

Daarnaast is ons uurtarief erg laag en omdat we de materialen met grote korting kunnen inkopen zijn de materiaalkosten ook stukken lager dan bij de concurrentie.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Omschrijf uw opdracht uitvoerig op ons offerteformulier. Op deze manier stelt u ons in de gelegenheid om een echte op maat gemaakte offerte te maken.

Na ontvangst heeft u binnen maximaal 3 werkdagen zicht op de kostenspecificatie die in uw mailbox verschijnt. Kijk ook eens op de pagina’s airco onderhoud, airco bijvullen, airco reinigen, en airco reparatie.

Veel succes met het uitzoeken van de beste partner en u begrijpt dat onze loodgieter hoopt dat u ons uw opdracht gunt. Kijk ook eens op de pagina’ s Amsterdam loodgieter in Haarlem, Loodgieter in Utrecht, Loodgieter Almere,