Wasmachine afvoer aanleggen

Een wasmachine afvoer aanleggen is belangrijk wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe plek  voor uw witgoed heeft, bijvoorbeeld voor de wasmachine en de droger.

afvoerslang wasmachine

Het staat nu bijvoorbeeld allemaal op hoogte en heel praktisch bij elkaar. Sjouwen met volle wasmanden behoort tot het verleden.

Het is alleen wel erg handig als alles werkt en het goed en veilig wordt aangesloten. Nu bezit niet iedereen over 2 rechterhanden en schade naar aanleiding van wateroverlast brengt hoge kosten met zich mee, en dit is natuurlijk een risico wanneer u het zelf aansluit.

Het is dan ook verstandig om de afvoer van de wasmachine door een goede loodgieter te laten aanleggen.

Wasmachine afvoer aanleggen met pvc

Wasmachine afvoer aanleggen: Omdat het water uit uw wasmachine veilig op de afvoer wasmachine aangesloten moet worden betekent het dat er kritisch gekeken moet worden hoe dit het meest praktisch gedaan kan worden.

Onze experts hebben alle aansluitmogelijkheden al eens gezien dus problemen verwachten wij hier helemaal niet mee.

Technische aspecten

Wij willen hier niet te technisch worden maar buiten dat de afvoer van het water van belang is, moet uw wasmachine uiteraard ook aangesloten worden op het elektriciteit net.

Het liefst gebruiken wij hier een spatwater dicht stopcontact met aarde voor en ook zorgen wij dat deze minstens 1 meter van de kraan verwijderd is.

Op deze manier weet u zeker dat wij een veilige situatie creëren, en u met een gerust hart de was kunt doen.

Wasmachine afvoer laten aanleggen

U kunt er voor kiezen om de afvoer vanaf de wasmachine en eventueel de droger zelf aan te leggen.

Maar toch merken we dat veel mensen het liever laten doen door een erkende loodgieter die bij ons in dienst is.

Dit is niet heel gek want wanneer u het laat doen door 1 van onze medewerkers bent u er zeker van dat de klus op een goede manier uitgevoerd wordt.

Kosten wasmachine afvoer aanleggen

De kosten van het aanleggen van de wasmachine afvoer zit hem vooral in de gewerkte uren en de materialen die nodig zijn.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken wat de huidige situatie is van de ruimte waar de wasmachine uiteindelijk moet komen.

Als er totaal nog geen afvoer naar de betreffende plek loopt is het zaak dat er hele afvoer getrokken wordt naar de juiste ruimte.

Wanneer er daarvoor door vloeren en/of muren gebroken moet worden kunt u zich voorstellen dat de prijs hoger wordt dan wanneer dit nodig is.

Offerte voor aanleggen afvoer

U bent uiteraard benieuwd naar wat de hiermee samenhangende kosten zijn. Om hier achter te komen vult u het offerteformulier in. U geeft bij de beschrijving het merk van uw wasmachine aan en waar u deze gepland heeft.

Binnen een aantal dagen heeft u zicht op de kosten.

Als wij de aansluiting verzorgen bent u verzekerd dat dit veilig en goed gedaan wordt.

Uw aanvraag wachten wij met belangstelling af. Wij reageren binnen 2 werkdagen op uw offerte aanvraag en u zult dan een prijs in uw mailbox krijgen.

Loodgieter Expert
Loodgieter Expert
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!