Wij steunen omslag

omslaglogo

Omslag is een onafhankelijke landelijke organisatie die mensen bijeen brengt rond de thema’s milieu, vrede, werk, cultuur, economie en solidariteit. Met acties, bijeenkomsten, publicaties en doe-activiteiten werkt Omslag aan een duurzame, kleurrijke samenleving voor iedereen.

Elke twee maanden verschijnt het tijdschrift ZOZ – voor doen-denkers, waarop u zich kunt abonneren. Wie eerst vrijblijvend wil kennismaken, kan een proefnummer aanvragen.

Op de eigen locatie in Eindhoven organiseert Omslag bijeenkomsten en activiteiten waar veranderingsgezinde mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Een groeiende onderdeel van het Omslag-werk is het Landelijk Servicepunt Anders Wonen Anders Leven, voor iedereen die op zoek is naar vormen van gemeenschappelijk in een sociaal-duurzame omgeving.

Ook onderhoudt Omslag de landelijke Aktie Agenda: een overzicht van maatschappelijke activiteiten in het hele land.

Wij vinden dat Omslag bij dit werk veel steun kan gebruiken. Wij hopen dan ook van harte dat de bezoekers van deze website en de klanten van de Loodgieter-expert een donatie aan Omslag willen overwegen. Zie: http://www.omslag.nl

Loodgieter Expert
Loodgieter Expert
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!